Feedback from our clients

Beatrijs and Willem

Dear Pavel,
It is with great delight to be able to write a reference for your website.
Because of a co-incidence you appeared at our 'in reconstruction' farmhouse to make the TADELAKT walls of the 5 bathrooms. The bathrooms are to be used for our Bed and Breakfast. We were very charmed by the material, so natural with a feeling of tranquility.
And there you were with an attitude of friendliness and politeness.
Your a skilled craftsman with great knowledge about the materials you work with.
We can and will recommend you and the materials you work with to whomever is interested in bringing these natural materials in their building.

All the best,
Beatrijs and Willem
Martijn Heinsius

Tierrafino BV is overtuigd van de vakmanschap en de consciëntieuze benadering wat betreft de verwerking van Tierrafino producten door de firma Lartierra. In de afgelopen 3 jaar heeft Tierrafino BV alleen positieve geluiden mogen ontvangen betreffende de afwerkingen van Lartierra. Tierrafino BV bedankt Lartierra voor de succesvolle verwerking van onze producten, welk een uithangbord betekent voor onze producten.

Martijn Heinsius
International Sales & Product Development
Tierrafino
2010 

Marianne en Paul
Ik denk dat je in totaal al bij al zo'n drie maanden bij ons gewerkt hebt.
Die drie maanden staan als een feest in onze herinnering gegrift
Je prettige en inspirerende manier van doen hebben ons veel plezier gebracht en doen dat nog steeds.
Je vakmanschap is hors concours en de creativiteit die je daarmee combineert hebben onze boerderij een zeer plezierige woonomgeving gemaakt.
Je hulp bij het bedenken van oplossingen( en dat waren er nogal wat) hebben ons veel werk uit handen genomen en een fantastisch resultaat opgeleverd.
Wij wonen inmiddels een jaar in met leem, tierrafino, lustro en tadelact opgetrokken wanden en ervaren dagelijks de warmte en rust die daarvan uitgaat.
Marianne en ik willen jou en je kameraden dan ook hartelijk dank zeggen voor jullie tomeloze inzet.

hartelijke groeten,

Marianne en Paul
Thera de Clerck

Een nieuwe badkamer zonder tegels en voegen. Dat was eigenlijk mijn bedoeling. Nooit meer vieze voegen, schimmel, geschrob en geboen. Bijna was het me niet gelukt om een alternatief te vinden tot ik het na lang zoeken bij toeval tegenkwam: Tadelakt. Nog nooit van gehoord. Een schot in de roos, dit was precies wat ik zocht want het is niet alleen het mooiste van het mooiste om te zien maar ook nog eens om te voelen. En naast praktisch bovendien ecologisch. Amel en Pavel zijn de specialisten die het met veel toewijding, energie en plezier zo prachtig hebben gemaakt. Twee bijzondere vakmannen.

Thera de Clerck - Amstelveen

Astrid en Ronald Schouten
Tadelakt,
Na een zeer ongelukkig avontuur met een aannemer die helaas niet goed de controle had over de tadelakt, kwamen wij via de leverancier aan de heren Amel Kadic en Pavel Pakuza.
Zij hebben de wand geprepareerd, hersteld en opnieuw de tadelakt opgebracht. Wij wisten niet wat we zagen. Een prachtige, gladde, spannende en inspirerende douchewand.
De uitstraling van onze badkamer is geweldig hierdoor. Naast het feit dat Amel en Pavel absolute vakmannen zijn, werken zij zeer prettig. Ruimen alles netjes op en eigenlijk heb je gewoon ‘geen last’ van ze. Een absolute aanrader, wij zijn, na de douchewand, nu helemaal gegrepen door het product en laten de heren in de zomer ook onze keuken voorzien van een prachtige tadelaktwand.

 
Astrid en Ronald Schouten
Diemen
Zaza en Hein
4 jaar geleden kochten wij een huis waar heel veel aan moest gebeuren.
Als je dan toch alles moet doen was de keus voor het hele huis in leem te zetten geen moeilijke keuze.
We hebben voor elke kamer een andere leem finish kleur gekozen en de badkamer en keuken die in zijn geheel nog gebouwd moesten worden kregen een prachtige Tadelakt afwerking, jawel dromen komen uit.

Als je zo`n groot project wilt starten heb je vakmensen nodig en wat voor ons ook belangrijk was dat het fijne mensen zijn die jou helpen om je huis op te bouwen in een positieve sfeer.
Toen leerde we Pavel kennen en JA!! hij is de perfecte persoon die professioneel en als persoon een aanwinst is voor de opbouw van je huis.
Pavel is een hard werkende leem en Tadelakt kunstenaar met veel liefde voor zijn vak omdat het hele huis gedaan moest worden hebben we heel wat tijd met elkaar door gemaakt en ik ben blij dat ik hem als persoon heb leren kennen.

Afgelopen December hebben wij hem weer gevraagd om mijn praktijk te komen lemen en het resultaat is fantastisch.

We wonen nu bijna 4 jaar in het huis en heb nog geen seconde spijt van onze keus voor leem en Tadelakt de sfeer die het uitstraalt is bijna niet te beschrijven.

Kort om…… Pavel en zijn prachtige materialen waar hij mee werkt zijn een zegen.

Zaza en Hein
Shankari                                                                                                                             

Bij toeval leerde ik Pavel Pakuza kenenn en daar ben ik blij om. Hij heeft goed werk geleverd in het herstellen van ons huis na lekkage-schade van het leemwerk aan wanden en plafond. Hij is nauwgezet in zijn werk, Hij communiceert goed met de klant. Hij doet zijn werk met plezier; je kunt zien dat hij van zijn vak houdt. Nadat het werk klaar is, ruimt hij de boel op en laat de plaats schoon achter. En na enkele weken informeert hij naar je tevredenheid. Ik kan deze professionele leemwerker bij u aanbevelen!

Shankari 
12.6.2013